Begeleiding personeel

Heb je eigen schoonmaakpersoneel in dienst of ben je van plan om schoonmakers in te huren? Zorg dan dat je (nieuwe) medewerkers weten wat ze doen en het werk zo efficiënt en adequaat mogelijk uitvoeren. Wij bieden naast schoonmaakdiensten ook de begeleiding van het personeel aan. Dat zorgt voor het beste resultaat met als gevolg altijd een schoon en representatief pand.
begeleiding schoonmaakpersoneel
passende begeleiding schoonmakers

Passende begeleiding

Met tientallen jaren ervaring in de schoonmaakbranche hebben wij ons ontwikkeld in verschillende specialisaties. Dat geeft ons de mogelijkheid om personeel te begeleiden en aanvullende diensten te leveren in verschillende vormen van schoonmaakonderhoud. Dat garandeert een volledige dekking van de schoonmaakdienst, wat voor jou een zorg minder is.

Onze begeleiding varieert per opdrachtgever. Zo kunnen we eens in de zoveel tijd het schoonmaakwerk controleren en daarover rapporteren. Ook kunnen wij je schoonmakers op bepaalde vlakken ondersteuning bieden en tevens staan wij paraat voor noodgevallen. Je hebt dan altijd een basis om op terug te vallen.

Een optimaal resultaat

In de begeleidende rol zijn wij meer op de achtergrond aanwezig. Maar mocht het voorkomen dat je om medewerkers verlegen zit vanwege bijvoorbeeld ziekte, dan springen wij bij met ons team van schoonmakers. Daarnaast zullen wij alle noodzakelijke producten leveren voor de interne schoonmaakdienst, zodat de medewerkers hun werk kunnen doen.

Ter aanvulling plaatsen wij ons ook in een adviserende rol, waarbij wij bepaalde wensen nader kunnen toelichten met het oog op effectiviteit. Werkt een bepaald plan van aanpak, kan het beter en zijn de wensen realistisch? In onze adviserende rol zullen we alle positieve en negatieve zaken aanstippen en samen met jou of je team kijken naar hoe we dat kunnen verbeteren.

Met deze aanpak realiseren we een optimaal eindresultaat.  Een pand dat er altijd spik en span uitziet.
optimaal resultaat begeleiding schoonmaakpersoneel
team begeleiding schoonmaakpersoneel

Een flexibele partner

Ga je uitbreiden of nemen de schoonmaakwerkzaamheden toe? Ook dan kun je bij ons terecht voor de huur van extra medewerkers. Met ruim 70 schoonmakers in dienst zijn wij altijd in staat om één of meerdere schoonmakers aan je toe te wijzen, zodat er geen schoonmaakproblemen ontstaan.

Weet je niet precies wat de juiste frequentie van de schoonmaak is of verschillen de werkzaamheden van week tot week? Aksent op Schoon staat voor je klaar om schoonmakers op oproepbasis te leveren. Kortom, wij passen ons op jou aan en met deze flexibele instelling zul je nergens omkijken naar hebben.

Jouw specialist in begeleiding van schoonmaakpersoneel

Wij vertellen je graag nog meer over de begeleiding van personeel en onze aanvullende diensten.
Specialist in begeleiding van schoonmaakpersoneelGarantie op een schoon gebouwVoorkom een vies kantooriedereen weet wat ze moeten doenPersoonlijk contact, altijd bereikbaar

Neem vrijblijvend contact op

Specialist in schoonmaken

Dagelijkse en periodieke schoonmaak is van belang om je pand zo schoon, fris en gezond mogelijk te houden. Wij bieden je echter meer, want ook verzorgen wij specialistisch onderhoud. Dit is veelal een aanvulling op de periodieke schoonmaak, die wij graag met je afstemmen.

Schoonmaak bedrijf

Wij zorgen voor een lach op het gezicht van jouw personeel.

Periodieke schoonmaak

Altijd een schone werkplek, daar houdt je personeel van!

Eenmalige Schoonmaak

Soms moet er gewoon even iets schoongemaakt worden.

Begeleiden personeel

Aksent zorgt met jouw personeel
voor de kwaliteit die jij verlangt.

Sanitaire Services

When shit hits the fan, staan wij klaar om je uit de stront te helpen.

Spinnen bestrijden

Zodra de lente eraan komt, weet je wat dat betekent. Spinnen!

Glasbewassing

Hou zicht op je doelen met schone ramen voor je personeel.

Tapijtreiniging

Je kantoor of winkel is het visitekaartje van je bedrijf.

Vloeronderhoud

Een schone vloer laat zien hoe je werkt. Is dit bij jou ook een match?

Neem contact op

Een schoon pand is voor iedere organisatie onmisbaar. Laat zien dat de gezondheid van iedereen belangrijk voor je is, op kantoor, in een werkplaats, een klaslokaal, winkel of entree. Aksent op Schoon is jouw partner in het creëren van een gezonde en schone leef, werk- en leerplek. Wat schoon is, werkt!

Neem zelf contact op

Neem contact met ons op voor alles wat je schoon, gereinigd of bestreden wilt hebben. Wij zorgen dat het gebeurt.

Persoonlijk contact, altijd bereikbaarSnelle reactie op je vraagWij nemen alles uit handenMeer dan 40 jaar ervaring met schoonmakenEen vertrouwde partnerGeregistreerd keurmerkhouder bij SIEV

Laat contact opnemen