BEGELEIDING PERSONEEL DOOR AKSENT OP SCHOON

Heeft u eigen schoonmaakpersoneel in dienst of bent u van plan om schoonmakers in te huren? Zorg dat uw (nieuwe) medewerkers weten wat ze doen en het werk zo efficiënt en adequaat mogelijk uitvoeren. Wij bieden naast schoonmaakdiensten ook de begeleiding van het personeel aan. Dat zorgt voor het beste resultaat met als gevolg altijd een schoon en representatief pand.

Met tientallen jaren ervaring in de schoonmaakbranche hebben wij ons ontwikkeld in verschillende specialisaties. Dat geeft ons de mogelijkheid om personeel te begeleiden en aanvullende diensten te leveren in verschillende vormen van schoonmaakonderhoud. Dat garandeert een volledige dekking van de schoonmaakdienst, wat voor u een zorg minder is.

Onze begeleiding varieert per opdrachtgever. Zo kunnen we eens in de zoveel tijd het schoonmaakwerk controleren en daarover rapporteren. Ook kunnen wij uw schoonmakers op bepaalde vlakken ondersteuning bieden en tevens staan wij paraat voor noodgevallen. U heeft dan altijd een basis om op terug te vallen.

Een optimaal eindresultaat

In de begeleidende rol zijn wij meer op de achtergrond aanwezig. Maar mocht het voorkomen dat u om medewerkers verlegen zit vanwege bijvoorbeeld ziekte, dan springen wij bij met ons team van schoonmakers. Daarnaast zullen wij alle noodzakelijke producten leveren voor de interne schoonmaakdienst, zodat de medewerkers hun werk kunnen doen.

Ter aanvulling plaatsen wij ons ook in een adviserende rol, waarbij wij bepaalde wensen nader kunnen toelichten met het oog op effectiviteit. Werkt een bepaald plan van aanpak, kan het beter en zijn de wensen realistisch? In onze adviserende rol zullen we alle positieve en negatieve zaken aanstippen en samen met u of uw team kijken naar hoe we dat kunnen verbeteren.

Met deze manier van aanpak realiseren we een optimaal eindresultaat en dat is een pand dat er altijd spik en span uitziet.

Uw flexibele partner

Gaat u uitbreiden of nemen de schoonmaakwerkzaamheden toe? Ook dan kan u bij ons terecht voor de huur van extra medewerkers. Met ruim 70 schoonmakers in dienst zijn wij altijd in staat om één of meerdere schoonmakers aan u toe te wijzen, zodat er geen schoonmaakproblemen ontstaan.

Weet u niet precies wat de juiste frequentie van de schoonmaak is of verschillen de werkzaamheden van week tot week? Aksent op Schoon staat voor u klaar om schoonmakers op oproepbasis te leveren. Kortom, wij passen ons op u aan en met deze flexibele instelling zult u nergens omkijken naar hebben.

Wij vertellen u graag nog meer over de begeleiding van personeel en onze aanvullende diensten. Bel ons op: 0172 – 415808 of gebruik het contactformulier door hieronder op de knop te klikken.

 

Contact

Schoonmaakbedrijf Alphen aan den Rijn