Spinnenbehandeling

Het is weer lente, de tijd voor spinnen om actief te worden. Ineens zijn ze overal te vinden. In elk hoekje beginnen ze met het maken van een web. Dit is natuurlijk niet prettig en kan voor veel overlast zorgen. Wij kunnen u helpen met het bestrijden van spinnen. De behandeling die wij uw pand geven om de spinnen te bestrijden is volledig milieuvriendelijk.

Begeleiding personeel

Wij bieden naast al onze schoonmaakdiensten ook begeleiding van uw personeel aan. U kunt aangeven wat voor begeleiding u zoekt, en wij passen het toe. Zo kunnen wij het schoonmaakwerk van uw personeel controleren en rapporteren, maar wij kunnen ook ondersteuning bieden en tevens staan wij klaar in noodsituaties.

Vloeronderhoud en tapijtreiniging

In het bedrijfsleven hebben vloeren het zwaar te verduren. Met een eenmalige onderhoudsactie herstellen wij achterstallig onderhoud / vervuiling. Die kwaliteit houden wij vervolgens op peil door periodiek onderhoud. Denk daarbij aan materialen als marmoleum, kunststof of natuursteen en aan vaste vloerbedekkingen. Uw vloer zal na deze behandeling weer een lange tijd mee kunnen.

Dagelijks en periodiek onderhoud

Bij periodiek onderhoud maken wij schoon op visuele basis. Dit houdt in dat wij doen wat moet gebeuren. Wat niet schoon is, wordt aangepakt. Wat nog netjes is, blijft liggen tot de volgende keer. Werkzaamheden die slechts één keer in de zoveel tijd plaatsvinden, de zogenaamde grote beurt, worden uitgevoerd door mobiele medewerkers. Met die efficiënte werkwijze zorgen we voor hoogwaardige kwaliteit.

Glasbewassing

Glasbewassing is mogelijk door middel van een tuckersysteem bij allerlei soorten gebouwen tot een hoogte van zelfs 15 meter. Met behulp van een carbon telescoopsteel, een aanhanger met groot waterreservoir en een ingebouwde krachtige pomp worden gladde oppervlakken moeiteloos gereinigd. Dankzij osmose water werken wij streep- en vlekkeloos zonder raamwissen.

Gevelreiniging

Voor gevelreiniging en graffiti verwijderen maken wij gebruik van de zogeheten hogedruk warm water 100-graden-techniek. Na de grondige reiniging kunnen wij de gevel van een coating of impregneer voorzien.

Eénmalige schoonmaak

U kunt ook incidenteel een beroep op ons doen, bijvoorbeeld na een ingrijpende renovatie van een (bedrijfs)pand of de oplevering van een nieuwbouwproject. Maar wij zijn ook in te schakelen voor andere eenmalige schoonmaak projecten. De schoonmaak zal afgestemd worden op wat noodzakelijk is en op wat wij u adviseren.

Sanitaire producten

Aksent op Schoon biedt een totaalpakket, waartoe ook alle sanitaire producten behoren. Tegen een gunstige prijs leveren wij zeep- en handdoekautomaten, automatische luchtverfrissers, afvalcontainers en toiletbrilreinigingsautomaten. Maar ook toiletpapier, handdoekrollen, papieren handdoeken, handzeep en vullingen voor luchtverfrissers.

sanitaire tapijtreinging onderhoud gevelreiniging schoonmaak glasreiniging aanvraag aksent