EENMALIGE SCHOONMAAK

Als schoonmaakbedrijf zijn wij zowel voor een eenmalige schoonmaak als een periodieke schoonmaak in te schakelen. Bij de periodieke schoonmaak komen wij op vaste momenten terug om uw pand schoon te houden. Zoekt u iemand die u juist bij kan staan na een verbouwing, renovatie of oplevering? Wij zijn altijd beschikbaar om de eenmalige schoonmaak voor u uit te voeren.

De eenmalige schoonmaak is zeer breed in te vullen qua dienstverlening. Maar wat uw wens ook is, u kunt altijd een beroep op ons doen. De eenmalige schoonmaak zal afgestemd worden op wat noodzakelijk is en waarin wij u adviseren. Dat kunnen bijvoorbeeld een aantal ruimtes zijn, een bepaalde verdieping of het gehele pand. Dat is geheel afhankelijk van de situatie, uw wensen en de omvang.

Doordat wij een no-nonsense beleid voeren zullen we snel en adequaat optreden. Het resultaat is dat het er binnen een mum van tijd weer spik en span uitziet. Direct een afspraak inplannen voor een gewenste schoonmaak in de nabije toekomst? Neem contact met ons op en dan maken we het gelijk in orde.

 

Contact

 

CALAMITEITEN EN SPOEDKLUSSEN

Wij zijn van het direct aanpakken! Als u acuut onze hulp nodig heeft voor een professionele schoonmaak, dan kan u ons altijd contacteren. Ook leveren wij onze diensten bij calamiteiten en spoedklussen. Daaronder verstaan wij zoal vandalisme, rookschade, waterschade en meer.

Het is belangrijk om snel te schakelen bij calamiteiten, want bij een grondige professionele schoonmaak kan erger voorkomen worden. Wij staan altijd voor u klaar en bij spoedklussen komen wij dezelfde dag nog langs om de schoonmaak te verzorgen. Heeft u nu hulp nodig? Bel ons op: 0172 – 415808.

VOOR GROTE EN KLEINE KLUSSEN

Voor elke klus, klein of groot, kan u bij Aksent op Schoon terecht voor een eenmalige schoonmaak. Wij plannen graag met u een datum in om de werkzaamheden uit te voeren en ook voor advies kunt u ons altijd contacteren. Kantoren schoonmaken, een enkele ruimte of een hele verdieping, wat er ook gedaan moet worden, wij zijn uw partner.

Zoekt u een professioneel schoonmaakbedrijf voor de schoonmaak van een gloednieuw pand voorafgaand aan de oplevering? U kunt op ons rekenen, zodat het pand goed gepresenteerd kan worden. Wij denken met u mee, geven u advies en doen u geheel vrijblijvend een offerte toekomen.

 

Offerte aanvragen

Schoonmaakbedrijf Alphen aan den Rijn