Eenmalige schoonmaak

Soms moet er bij je bedrijf gewoon iets schoongemaakt worden waar je zelf geen zin in, tijd of mensen voor hebt. Na een verbouwing, renovatie of oplevering, voor een enkele ruimte, een hele verdieping of een heel pand maakt niet uit. Je wil gewoon hulp en je bedrijf snel schoon hebben. En daar zijn wij voor!
eenmalige schoonmaak
eenmalig schoonmaken

Calamiteiten & spoedklussen

Wij zijn van het direct aanpakken! Heeft jouw organisatie direct onze hulp nodig hebt voor een professionale eenmalige schoonmaak, dan kun je altijd contact opnemen. Natuurlijk leveren wij onze diensten ook bij calamiteiten en spoedklussen, waaronder vandalisme, rookschade, waterschade, etc.

Het is als bedrijf belangrijk om snel te schakelen bij calamiteiten, want bij een grondige professionele schoonmaak kan erger voorkomen worden. Wij staan altijd voor je klaar en bij spoedklussen komen wij dezelfde dag nog langs om de schoonmaak te verzorgen. Bel je snel?

Voor grote en kleine klussen

Voor elke klus, klein of groot, kun je bij Aksent op Schoon terecht voor een eenmalige schoonmaak. Wij plannen graag samen met jou een datum in om de werkzaamheden uit te voeren en ook voor advies kun je altijd bij ons terecht. Kantoren schoonmaken, een enkele ruimte of een hele verdieping, wat er ook gedaan moet worden, wij zijn je partner.

Zoek je een professioneel schoonmaakbedrijf voor het eenmalig schoonmaken van een gloednieuw pand voorafgaand aan de oplevering? Je kunt op ons rekenen, zodat het pand goed gepresenteerd kan worden. Wij denken met je mee, geven je advies en doen je geheel vrijblijvend een offerte toekomen.
eenmalige schoonmaak prijs

Specialist in schoonmaken

Dagelijkse en periodieke schoonmaak is van belang om je pand zo schoon, fris en gezond mogelijk te houden. Wij bieden je echter meer, want ook verzorgen wij specialistisch onderhoud. Dit is veelal een aanvulling op de periodieke schoonmaak, die wij graag met je afstemmen.

Schoonmaak bedrijf

Wij zorgen voor een lach op het gezicht van jouw personeel.

Periodieke schoonmaak

Altijd een schone werkplek, daar houdt je personeel van!

Eenmalige Schoonmaak

Soms moet er gewoon even iets schoongemaakt worden.

Begeleiden personeel

Aksent zorgt met jouw personeel
voor de kwaliteit die jij verlangt.

Sanitaire Services

When shit hits the fan, staan wij klaar om je uit de stront te helpen.

Spinnen bestrijden

Zodra de lente eraan komt, weet je wat dat betekent. Spinnen!

Glasbewassing

Hou zicht op je doelen met schone ramen voor je personeel.

Tapijtreiniging

Je kantoor of winkel is het visitekaartje van je bedrijf.

Vloeronderhoud

Een schone vloer laat zien hoe je werkt. Is dit bij jou ook een match?

Neem contact op

Een schoon pand is voor iedere organisatie onmisbaar. Laat zien dat de gezondheid van iedereen belangrijk voor je is, op kantoor, in een werkplaats, een klaslokaal, winkel of entree. Aksent op Schoon is jouw partner in het creëren van een gezonde en schone leef, werk- en leerplek. Wat schoon is, werkt!

Neem zelf contact op

Neem contact met ons op voor alles wat je schoon, gereinigd of bestreden wilt hebben. Wij zorgen dat het gebeurt.

Persoonlijk contact, altijd bereikbaarSnelle reactie op je vraagWij nemen alles uit handenMeer dan 40 jaar ervaring met schoonmakenEen vertrouwde partnerGeregistreerd keurmerkhouder bij SIEV

Laat contact opnemen