VIEZE GEVEL?

WIJ KOMEN UW GEVEL REINIGEN!

Uw gevel krijgt veel te verduren wat veelal aan het weer te wijten valt. Een vieze gevel staat natuurlijk niet netjes en daarvoor kan u onze hulp inschakelen. Wij zijn specialist in het reinigen van gevels, waardoor uw pand er weer schoon en representatief uitziet. U kunt ons benaderen voor een eenmalige aanpak, maar ook komen wij op periodieke basis terug als u dat wenst.

Om de gevel te reinigen maken wij gebruik van de zogeheten warm water 100-graden-techniek, die op hoge druk werkt. Dat stelt ons in staat om uw gevel grondig te reinigen. Hierdoor zal uw gevel er weer zo goed als nieuw uitzien. Na de reiniging kunnen wij uw gevel impregneren of coaten, wat afstotend tegen vuil en schimmels werkt. Hierdoor zal uw gevel langer schoon en netjes blijven.

Gevelreiniging Alphen aan den Rijn
Gevelreiniging Alphen aan den Rijn

Hardnekkig vuil

Vaak volstaat onze behandeling met de warm water 100-graden-techniek, maar het kan voorkomen dat uw gevel hardnekkig vuil kent dat moeilijker weggaat. Maakt u zich geen zorgen, wij kunnen ook de straaltechniek toepassen voor de gevel reiniging. Met behulp van een straalunit en olivine zand zal elk vuil als sneeuw voor de zon verdwijnen.

Met deze behandeling zal uw pand er weer geheel strak uitzien. En ook na deze behandeling passen wij een coating of gevel impregnatie toe om nieuwe vervuiling zo lang mogelijk tegen te gaan. Preventief uw pand beschermen tegen vuil? Dat kan natuurlijk ook. Wij brengen met plezier een coating aan of impregneren uw gevel. In elk geval zal uw gevel beter beschermd zijn, waarmee schade voorkomen wordt.

Graffiti verwijderen

Eén van de meest vervelende – en in het oog springende – vervuilingen van een gevel kan graffiti zijn. Dat is ontzettend lelijk en allesbehalve representatief. Het verwijderen van graffiti is echter een wat lastigere zaak dan natuurlijke vervuiling, maar ook daarvoor zijn wij uw schoonmaakpartner.

Wij kunnen graffiti effectief aanpakken en hier gebruiken wij een speciale hogedruk techniek voor. Last van lelijke versiersels op uw pand? Bespaar u de moeite van het schrobben? Bel ons en wij halen het in een mum van tijd voor u weg!

Uw specialist in gevel reiniging

Wij adviseren u en voeren alle werkzaamheden tot in de puntjes uit. U krijgt de garantie op een schone en representatieve gevel. Voorkom viezigheid en schade. Laat Aksent op Schoon uw gevel reinigen en impregneren. Graffiti verwijderen? Ook dan zijn wij uw specialist.

Meer informatie of een vrijblijvende offerte ontvangen? Maak gebruik van ons contactformulier en wij komen zo snel mogelijk bij u terug. Liever bellen? Dat kan uiteraard ook. Wij zijn te bereiken op: 0172 – 415808.

Contact