Glasbewassing

Ruiten worden door weer en wind snel vies en dat is erg onaangenaam. Zo is het zicht naar buiten niet goed en ook is het niet representatief voor bezoekers. Je wilt natuurlijk dat je gehele pand er altijd schoon en netjes uitziet, vergeet dan ook zeker de ruiten niet. Wij zijn jouw partner voor glasbewassing en dat kunnen wij zowel eenmalig als periodiek voor je verzorgen.
glasbewassing
truckerpole systeem glasbewassing

Telescoop glasbewassing

Onze glasbewassing dienst loopt uiteen van regulier ramen wassen tot de wat grotere werkzaamheden. Wij beschikken over een Tuckerpole systeem (telescoop) en daarmee kunnen we op zeer gemakkelijke en efficiënte wijze hogere verdiepingen bereiken. Met het Tuckerpole systeem kan de glasbewassing tot een hoogte van maar liefst 15 meter worden uitgevoerd.

Dit is van buitenaf en dankzij dit handige systeem kunnen we de ramen moeiteloos schoonmaken, zonder dat er strepen en vlekken achterblijven. Dit komt doordat wij osmose water gebruiken voor deze reinigingswerkzaamheden. Vanzelfsprekend zullen wij ook aan de binnenkant van het pand de glasbewassing verzorgen, zodat je weer kraakheldere ramen hebt.

Glazenwasser

Wij zijn altijd beschikbaar als bedrijf voor glazenwassen, maar onze diensten gaan verder dan alleen dat. Met het Tuckerpole systeem zijn wij ook in staat om houtwerk en beplating te reinigen. Is het bijvoorbeeld tijd om je gehele pand aan de buitenzijde goed te laten schoonmaken? Dan zullen we naast de glasbewassing ook de rest van het hout- of plaatwerk meenemen.

Of is het met de ramen wel goed gesteld, maar gaat het juist om het hout- en plaatwerk? Dan kun je ook op ons rekenen. Ieder pand is echter anders en daarom kijken wij graag met jou persoonlijk naar de beste manier van aanpak. Je ontvangt van ons helder advies, zodat je precies weet wat je kan verwachten en waar je aan toe bent. Of het nu om kleine of grote werkzaamheden gaat, wij staan je graag bij met onze glazenwasser service.
glazenwasser
professioneel ramen wassen

Periodieke glasbewassing

Voor eenmalige glasreiniging kun je bij ons terecht, maar ook voor periodiek werk zijn wij je partner. Wij keren op regelmatige basis terug en zullen zonder dat je er last van hebt alle ramen wassen, zodat je pand er altijd netjes uitziet. Wij verzorgen deze werkzaamheden zoal voor kleine en grote kantoren, maar ook voor scholen, praktijken, fabrieken, sportverenigingen en meer.

Specialist in schoonmaken

Dagelijkse en periodieke schoonmaak is van belang om je pand zo schoon, fris en gezond mogelijk te houden. Wij bieden je echter meer, want ook verzorgen wij specialistisch onderhoud. Dit is veelal een aanvulling op de periodieke schoonmaak, die wij graag met je afstemmen.

Schoonmaak bedrijf

Wij zorgen voor een lach op het gezicht van jouw personeel.

Periodieke schoonmaak

Altijd een schone werkplek, daar houdt je personeel van!

Eenmalige Schoonmaak

Soms moet er gewoon even iets schoongemaakt worden.

Begeleiden personeel

Aksent zorgt met jouw personeel
voor de kwaliteit die jij verlangt.

Sanitaire Services

When shit hits the fan, staan wij klaar om je uit de stront te helpen.

Spinnen bestrijden

Zodra de lente eraan komt, weet je wat dat betekent. Spinnen!

Glasbewassing

Hou zicht op je doelen met schone ramen voor je personeel.

Tapijtreiniging

Je kantoor of winkel is het visitekaartje van je bedrijf.

Vloeronderhoud

Een schone vloer laat zien hoe je werkt. Is dit bij jou ook een match?

Neem contact op

Een schoon pand is voor iedere organisatie onmisbaar. Laat zien dat de gezondheid van iedereen belangrijk voor je is, op kantoor, in een werkplaats, een klaslokaal, winkel of entree. Aksent op Schoon is jouw partner in het creëren van een gezonde en schone leef, werk- en leerplek. Wat schoon is, werkt!

Neem zelf contact op

Neem contact met ons op voor alles wat je schoon, gereinigd of bestreden wilt hebben. Wij zorgen dat het gebeurt.

Persoonlijk contact, altijd bereikbaarSnelle reactie op je vraagWij nemen alles uit handenMeer dan 40 jaar ervaring met schoonmakenEen vertrouwde partnerGeregistreerd keurmerkhouder bij SIEV

Laat contact opnemen