GLASBEWASSING

Ruiten worden door weer en wind snel vies en dat is erg onaangenaam. Zo is het zicht naar buiten niet goed en ook is het niet representatief voor bezoekers. U wilt natuurlijk dat uw gehele pand er altijd schoon en netjes uitziet, vergeet dan ook zeker de ruiten niet. Wij zijn uw partner voor glasbewassing en dat kunnen wij zowel eenmalig als periodiek voor u verzorgen.

Onze glasbewassing dienst loopt uiteen van regulier ramen wassen tot de wat grotere werkzaamheden. Wij beschikken over een Tuckerpole systeem en daarmee kunnen we op zeer gemakkelijke en efficiënte wijze hogere verdiepingen bereiken. Met het Tuckerpole systeem kan de glasbewassing tot een hoogte van maar liefst 15 meter worden uitgevoerd.

Dit is van buitenaf en dankzij dit handige systeem kunnen we de ramen moeiteloos schoonmaken, zonder dat er strepen en vlekken achterblijven. Dit komt doordat wij osmose water gebruiken voor deze reinigingswerkzaamheden. Vanzelfsprekend zullen wij ook aan de binnenkant van uw pand de glasbewassing verzorgen, zodat u weer kraakheldere ramen heeft.

GLASREINIGING

Wij zijn altijd beschikbaar als bedrijf voor het ramen wassen, maar onze diensten gaan verder dan alleen dat. Met het Tuckerpole systeem zijn wij ook in staat om houtwerk en beplating te reinigen. Is het bijvoorbeeld tijd om uw gehele pand aan de buitenzijde goed te laten schoonmaken? Dan zullen we naast de glasbewassing ook de rest van het hout- of plaatwerk meenemen.

Of is het met de ramen wel goed gesteld, maar gaat het juist om het hout- en plaatwerk? Dan kunt u ook op ons rekenen. Ieder pand is echter anders en daarom kijken wij graag met u persoonlijk naar de beste manier van aanpak. U ontvangt van ons helder advies, zodat u precies weet wat u kan verwachten en waar u aan toe bent. Of het nu om kleine of grote werkzaamheden gaat, wij staan u graag bij met onze glasreiniging service.

PERIODIEKE GLASBEWASSING

Voor eenmalige glasreiniging kan u bij ons terecht, maar ook voor periodiek werk zijn wij uw partner. Wij keren op regelmatige basis terug en zullen zonder dat u er last van heeft alle ramen wassen, zodat uw pand er altijd netjes uitziet. Wij verzorgen deze werkzaamheden zoal voor kleine en grote kantoren, maar ook voor scholen, praktijken, fabrieken, sportverenigingen en meer.

Meer weten over wat wij voor u kunnen betekenen met glasbewassing? Wij komen graag langs om een kijkje te nemen en u te adviseren. Ook doen wij u graag geheel vrijblijvend een offerte toekomen. Of als u liever eerst wat meer wilt weten, dan nodigen wij u uit om contact met ons op te nemen. U kunt ons bereiken op: 0172 – 415808 of gebruik de onderstaande knop voor het contactformulier.

Schoonmaakbedrijf Alphen aan den Rijn

Geinteresseerd in onze services?

Neem gratis en vrijblijvend contact met ons op!