Al sinds 1981 is Aksent op Schoon, opgericht door Leo Burgers, hét schoonmaakbedrijf in Alphen aan den Rijn en omstreken. Via het schoonmaakbedrijf van zijn vader is Leo in aanraking gekomen met de branche. Het contact met de schoonmakers met wie hij heeft samengewerkt inspireerde hem tot zijn eigen bedrijf. Leo Burgers:

“Het begint allemaal met betrouwbare schoonmakers.”

Dat is dan ook waar Aksent op Schoon bekend om staat.

Samen met Estell en Jalal is Leo verantwoordelijk voor het reilen en zeilen van het bedrijf. Met ongeveer 50 schoonmakers is Aksent op Schoon een middelgrote schoonmaakorganisatie, met een flexibele werkwijze en een scherp oog voor kwaliteit. De werkzaamheden die Aksent op Schoon uitvoert zijn heel divers: eigenlijk is alles wat u verlangt mogelijk!

Zo is Aksent op Schoon gespecialiseerd in de zakelijke schoonmaak, maar ook in te huren op projectbasis. Denk aan een uitgebreide schoonmaak na bouwoplevering of  de regelmatige schoonmaak/glasbewassing van een kantoorpand. Ook scholen, tand- en huisartsenpraktijken, VVE’s, fabrieken en sportverenigingen behoren tot onze doelgroep. Naast schoonmaakwerkzaamheden verzorgt Aksent op Schoon ook de begeleiding en aansturing van schoonmaakpersoneel dat al actief is bij een klant.

Bent u op zoek naar een professioneel schoonmaakbedrijf dat uw schoonmaak kan verzorgen van A tot Z? Neem dan contact met ons op!

DESKUNDIGE ADVISERING

Schoonmaakwerk is maatwerk, daarom begint elke samenwerking met een solide advies. Aksent op Schoon beschikt over jarenlange ervaring en specifieke knowhow. Met behulp van regelmatige contactrapporten controleren wij of de werkzaamheden naar wens worden uitgevoerd en kunnen wij soepel inspelen op tussentijdse specifieke wensen.

MILIEUVRIENDELIJK WERKEN

Aksent op Schoon hecht veel waarde aan milieuvriendelijke schoonmaakmiddelen. Natuurlijk worden de afvalstromen verantwoord verwerkt. Wij houden niet alleen uw bedrijfsruimte graag schoon, maar ook onze wereld.

SNEL HANDELEN BIJ CAMALITEITEN

Bij snel optreden kan grotere schade meestal worden voorkomen. Dus niks handen in het haar; gewoon even bellen met Aksent op Schoon en professionele ondersteuning is onderweg. Dat is een geruststellende gedachte, want een ongeluk zit helaas vaak in een klein hoekje!

INHUUR SCHOONMAAKKRACHTEN

Tijdens afwezigheid van vaste krachten kan de inhuur van extra schoonmaakhanden een uitkomst zijn. Los van het contract kunt u parttime of fulltime een beroep doen op Aksent op Schoon.

Schoonmaakbedrijf Alphen aan den Rijn