Over ons

 

Al sinds 1981 is Aksent op Schoon, opgericht door Leo Burgers, hét schoonmaakbedrijf in Alphen aan den Rijn en omstreken. Via het schoonmaakbedrijf van zijn vader is Leo in aanraking gekomen met de branche. Het contact met de schoonmakers met wie hij heeft samengewerkt inspireerde hem tot zijn eigen bedrijf. Leo Burgers: “Het begint allemaal met betrouwbare schoonmakers.” Dat is dan ook waar Aksent op Schoon bekend om staat.

Samen met Estell en Jalal is Leo verantwoordelijk voor het reilen en zeilen van het bedrijf. Met ongeveer 50 schoonmakers is Aksent op Schoon een middelgrote schoonmaakorganisatie, met een flexibele werkwijze en een scherp oog voor kwaliteit. De werkzaamheden die Aksent op Schoon uitvoert zijn heel divers: eigenlijk is alles wat u verlangt mogelijk!

Zo is Aksent op Schoon gespecialiseerd in de zakelijke schoonmaak, maar ook in te huren op projectbasis. Denk aan een uitgebreide schoonmaak na bouwoplevering of  de regelmatige schoonmaak/glasbewassing van een kantoorpand. Ook scholen, tand- en huisartsenpraktijken, VVE’s, fabrieken en sportverenigingen behoren tot onze doelgroep. Naast schoonmaakwerkzaamheden verzorgt Aksent op Schoon ook de begeleiding en aansturing van schoonmaakpersoneel dat al actief is bij een klant.

Bent u op zoek naar een professioneel schoonmaakbedrijf dat uw schoonmaak kan verzorgen van A tot Z? Neem dan contact met ons op!

Contact :0172-415808