DAGELIJKS EN PERIODIEK ONDERHOUD

Het schoonhouden van uw pand is belangrijk. Dat is prettig voor uw medewerkers, maar ook voor klanten wilt u natuurlijk zo representatief mogelijk zijn. Het schoonmaken is vaak een tijdrovende klus en dat is waarin Aksent op Schoon u kan helpen. Als professioneel schoonmaakbedrijf zijn wij uw partner voor dagelijks en periodiek schoonmaakonderhoud.

Wij spelen specifiek op uw wensen in met maatwerk waar wij werkprogramma’s voor opstellen. Deze werkprogramma’s zorgen voor goed schoonmaakonderhoud, maar wij bieden meer dan alleen dat. Onze medewerkers volgen deze programma’s, maar maken ook schoon op visuele basis. Het schoonmaakwerk wordt hierdoor efficiënter uitgevoerd wat onnodige handelingen voorkomt.

Voor zowel dagelijks als periodiek schoonmaakwerk zijn wij uw partner. De meest gebruikte ruimtes zullen dagelijks worden aangepakt, maar ook laagfrequent werk nemen wij voor onze rekening. Hieronder kunt u zoal verstaan dat wij vloeronderhoud verzorgen, groot onderhoud aan sanitaire ruimtes en meer. Onze werkzaamheden zullen te allen tijde precies op de noodzaak afgestemd worden, wat voor het beste resultaat zorgt.

SPECIALIST IN SCHOONMAAKONDERHOUD

Dagelijks en periodiek schoonmaakonderhoud is vanzelfsprekend van belang om uw pand zo schoon, fris en gezond mogelijk te houden. Wij bieden u echter meer, want ook verzorgen wij specialistisch onderhoud. Dit is veelal een periodieke schoonmaak, die wij graag met u afstemmen. U kunt bij ons terecht voor:

EEN NO-NONSENS PARTIJ

In elke samenwerking passen wij een no-nonsense beleid toe. Dat betekent dat we zeer korte communicatielijnen hebben, waardoor we adequaat op elke situatie kunnen reageren. Wij zijn uw specialist in schoonmaakonderhoud en zorgen ervoor dat u altijd op ons kan rekenen.

Heeft u direct onze diensten nodig? Wij staan paraat. Is iets niet helemaal in orde? Wij lossen het dezelfde dag nog op. Heeft u vragen? Wij geven u graag passend en helder advies. Geen poespas, maar altijd transparant, zodat u weet waar u aan toe bent. Ons schoonmaakwerk komt met een aantal standaard diensten, die het no-nonsense beleid onderschrijven:

  • Het uitbrengen van adviezen met betrekking tot wijzigingen in schoonmaakonderhoud.
  • Het uitbrengen van advies inzake specialistisch schoonmaakwerk.
  • Het actief meedenken in kostenbeheersing.
  • Het signaleren van onvolkomenheden in de technische onderhoudsstaat.

Dit no-nonsense beleid passen we al jaren met succes toe. Partnerschap kan niet zonder flexibiliteit en flexibiliteit kan niet zonder partnerschap, wat weer samenhangt met continuïteit en kwaliteit. Goede communicatie staat centraal in elk partnerschap en wij staan garant voor een prettige samenwerking.

UW SCHOONMAAKWERK DOOR AKSENT

Dagelijks en periodiek schoonmaakonderhoud is voor elke onderneming van belang en ook voor u gaan wij graag aan de slag. Onze diensten lopen uiteen en bieden net dat stukje extra wat de samenwerking een meerwaarde geeft. Of u nu op zoek bent naar specialistisch schoonmaakwerk, dagelijks of een periodieke schoonmaak, wij zijn uw partner.

Wij komen graag met u in contact om te bekijken hoe wij een perfecte aansluiting kunnen vinden op uw wensen. Wij adviseren u graag, denken met u mee en verzorgen al het schoonmaakwerk. U kunt ons bereiken door te bellen naar: 0172 – 415808 of te mailen naar: info@aksentopschoon.nl.

Direct een offerte aanvragen? Dat kan natuurlijk ook, gebruik daarvoor de onderstaande knop.

 

Offerte aanvragen

Schoonmaakbedrijf Alphen aan den Rijn