Dagelijkse & Periodieke schoonmaak

De periodieke schoonmaak van een pand is belangrijk. Het is prettig voor je medewerkers, maar ook voor je klanten. Je wilt natuurlijk zo representatief mogelijk zijn. Het schoonmaken is vaak een tijdrovende klus en dat is waarin Aksent op Schoon je kan helpen. Als professioneel schoonmaakbedrijf zijn wij jouw partner voor dagelijkse en periodieke schoonmaak.
periodieke schoonmaak

no-nonsense periodieke schoonmaak

In elke samenwerking passen wij ons no-nonsense beleid toe. Dat betekent dat we zeer korte communicatielijnen hebben, waardoor we adequaat op elke situatie kunnen reageren. Wij zijn jouw specialist in periodieke schoonmaak en zorgen ervoor dat je altijd op ons kan rekenen.

Dit no-nonsense beleid passen we al jaren met succes toe. Partnerschap kan niet zonder flexibiliteit en flexibiliteit kan niet zonder partnerschap, wat weer samenhangt met continuïteit en kwaliteit. Goede communicatie staat centraal in elk partnerschap en wij staan garant voor een prettige samenwerking.
Heb je direct onze diensten nodig? Wij staan paraat. Is iets niet helemaal in orde? Wij lossen het dezelfde dag nog op. Heb je vragen? Wij geven je graag passend en helder advies. Geen poespas, maar altijd transparant, zodat je weet waar je aan toe bent. Ons schoonmaakwerk komt met een aantal standaard diensten, die het no-nonsense beleid onderschrijven:

  • Het uitbrengen van adviezen met betrekking tot wijzigingen in periodieke schoonmaak.
  • Het uitbrengen van advies inzake specialistisch schoonmaakwerk.
  • Het actief meedenken in kostenbeheersing.
  • Het signaleren van onvolkomenheden in de technische onderhoudsstaat.

Specialist in schoonmaken

Dagelijkse en periodieke schoonmaak is van belang om je pand zo schoon, fris en gezond mogelijk te houden. Wij bieden je echter meer, want ook verzorgen wij specialistisch onderhoud. Dit is veelal een aanvulling op de periodieke schoonmaak, die wij graag met je afstemmen.

Schoonmaak bedrijf

Wij zorgen voor een lach op het gezicht van jouw personeel.

Periodieke schoonmaak

Altijd een schone werkplek, daar houdt je personeel van!

Eenmalige Schoonmaak

Soms moet er gewoon even iets schoongemaakt worden.

Begeleiden personeel

Aksent zorgt met jouw personeel
voor de kwaliteit die jij verlangt.

Sanitaire Services

When shit hits the fan, staan wij klaar om je uit de stront te helpen.

Spinnen bestrijden

Zodra de lente eraan komt, weet je wat dat betekent. Spinnen!

Glasbewassing

Hou zicht op je doelen met schone ramen voor je personeel.

Tapijtreiniging

Je kantoor of winkel is het visitekaartje van je bedrijf.

Vloeronderhoud

Een schone vloer laat zien hoe je werkt. Is dit bij jou ook een match?

Neem contact op

Een schoon pand is voor iedere organisatie onmisbaar. Laat zien dat de gezondheid van iedereen belangrijk voor je is, op kantoor, in een werkplaats, een klaslokaal, winkel of entree. Aksent op Schoon is jouw partner in het creëren van een gezonde en schone leef, werk- en leerplek. Wat schoon is, werkt!

Neem zelf contact op

Neem contact met ons op voor alles wat je schoon, gereinigd of bestreden wilt hebben. Wij zorgen dat het gebeurt.

Persoonlijk contact, altijd bereikbaarSnelle reactie op je vraagWij nemen alles uit handenMeer dan 40 jaar ervaring met schoonmakenEen vertrouwde partnerGeregistreerd keurmerkhouder bij SIEV

Laat contact opnemen