SANITAIRE SERVICES

Wij zijn gespecialiseerd in verschillende schoonmaakdiensten en bieden net dat beetje extra. Hieronder vallen ook sanitaire services, die wij standaard leveren bij ons periodieke schoonmaakonderhoud. Wij richten ons op het aanbieden van het totaalpakket, zodat u daar absoluut geen omkijken naar heeft.

Tijdens het uitvoeren van de schoonmaakwerkzaamheden, zullen wij alle sanitaire producten aanvullen op het moment dat het nodig is. Denk aan het leveren en bijvullen van het wc-papier op de toiletten, alsook het leveren en aanvullen van automatische luchtverfrissers, handdoekrollen en meer. Hierdoor zal er nooit een gebrek aan sanitaire producten ontstaan en dat is natuurlijk wel zo prettig.

AANVULLENDE SERVICE

Naast de standaard levering van sanitaire producten, kunnen wij u ook adviseren als het gaat om specifieke machines. Hieronder vallen zoal zeep- en handdoekautomaten, toiletbrilreinigingsautomaten en afvalcontainers. Wij kunnen die tevens voor u plaatsen en onderhouden. Overweegt u nieuwe machines aan te schaffen? U kunt altijd bij ons terecht voor advies.

Als schoonmaakonderneming zijn wij van alle markten thuis en wij proberen elke klant een gerichte en complete dienstverlening te bieden. Dat maakt het voor u gemakkelijk, want dan heeft u één vast aanspreekpunt voor alles wat te maken heeft met de schoonmaak en de bijbehorende sanitaire producten.

U bent niet langer afhankelijk van verschillende partijen, wat u meer tijd en geld kost. U kunt al uw schoonmaakwerk bij Aksent op Schoon onderbrengen en wij garanderen dat u zich hier geen seconde meer mee bezig hoeft te houden. Elk pand is echter anders en daarom kijken wij graag met u naar een doelgerichte aanpak.

WIJ DENKEN MET U MEE

Maak geheel vrijblijvend een afspraak om te kijken waar nieuwe kansen liggen en waarin wij u kunnen ontzorgen. Eén partner, geen nonsens en duidelijke afspraken. Aksent op Schoon is uw adres voor sanitaire services en alle vormen van schoonmaakdienstverlening. Wij gaan graag voor u aan de slag. Bel ons op: 0172 – 415808 of stuur ons een bericht via: info@aksentopschoon.nl voor meer informatie. Liever gelijk een afspraak inplannen? Dat kan natuurlijk ook.

Schoonmaakbedrijf Alphen aan den Rijn

Geinteresseerd in onze services?

Neem gratis en vrijblijvend contact met ons op!