Sanitaire services

Wij zijn gespecialiseerd in verschillende schoonmaakdiensten en bieden net dat beetje extra. Hieronder vallen ook sanitaire services, die wij standaard leveren bij ons periodieke schoonmaakonderhoud. Wij richten ons op het aanbieden van het totaalpakket, zodat jij daar absoluut geen omkijken naar hebt.
sanitaire services
sanitaire producten aanvullen

Sanitaire producten aanvullen

Tijdens het uitvoeren van de schoonmaakwerkzaamheden, zullen wij alle sanitaire producten aanvullen op het moment dat het nodig is. Denk aan het leveren en bijvullen van het wc-papier op de toiletten, alsook het leveren en aanvullen van automatische luchtverfrissers, handdoek rollen en meer. Hierdoor zal er nooit een gebrek aan sanitaire producten ontstaan en dat is natuurlijk wel zo prettig.

Sanitaire machines

Naast de standaard levering van sanitaire producten, kunnen wij je ook adviseren als het gaat om specifieke machines. Hieronder vallen zoal zeep- en handdoek automaten, toiletbrilreinigingsautomaten en afvalcontainers. Wij kunnen die tevens voor je plaatsen en onderhouden. Overweeg je nieuwe machines aan te schaffen? je kunt altijd bij ons terecht voor advies.
sanitaire machines
een aanspreekpunt saniaire services

Één aanspreekpunt

Als schoonmaakonderneming zijn wij van alle markten thuis en wij proberen elke klant een gerichte en complete dienstverlening te bieden. Dat maakt het makkelijk, want dan heb je één vast aanspreekpunt voor alles wat te maken heeft met de schoonmaak en de bijbehorende sanitaire producten.

Je bent niet langer afhankelijk van verschillende partijen, wat je meer tijd en geld kost. Je kunt al je schoonmaakwerk bij Aksent op Schoon onderbrengen en wij garanderen dat je je hier geen seconde meer mee bezig hoeft te houden. Elk pand is echter anders en daarom kijken wij graag met jou naar een doelgerichte aanpak.

Specialist in schoonmaken

Dagelijkse en periodieke schoonmaak is van belang om je pand zo schoon, fris en gezond mogelijk te houden. Wij bieden je echter meer, want ook verzorgen wij specialistisch onderhoud. Dit is veelal een aanvulling op de periodieke schoonmaak, die wij graag met je afstemmen.

Schoonmaak bedrijf

Wij zorgen voor een lach op het gezicht van jouw personeel.

Periodieke schoonmaak

Altijd een schone werkplek, daar houdt je personeel van!

Eenmalige Schoonmaak

Soms moet er gewoon even iets schoongemaakt worden.

Begeleiden personeel

Aksent zorgt met jouw personeel
voor de kwaliteit die jij verlangt.

Sanitaire Services

When shit hits the fan, staan wij klaar om je uit de stront te helpen.

Spinnen bestrijden

Zodra de lente eraan komt, weet je wat dat betekent. Spinnen!

Glasbewassing

Hou zicht op je doelen met schone ramen voor je personeel.

Tapijtreiniging

Je kantoor of winkel is het visitekaartje van je bedrijf.

Vloeronderhoud

Een schone vloer laat zien hoe je werkt. Is dit bij jou ook een match?

Neem contact op

Een schoon pand is voor iedere organisatie onmisbaar. Laat zien dat de gezondheid van iedereen belangrijk voor je is, op kantoor, in een werkplaats, een klaslokaal, winkel of entree. Aksent op Schoon is jouw partner in het creëren van een gezonde en schone leef, werk- en leerplek. Wat schoon is, werkt!

Neem zelf contact op

Neem contact met ons op voor alles wat je schoon, gereinigd of bestreden wilt hebben. Wij zorgen dat het gebeurt.

Persoonlijk contact, altijd bereikbaarSnelle reactie op je vraagWij nemen alles uit handenMeer dan 40 jaar ervaring met schoonmakenEen vertrouwde partnerGeregistreerd keurmerkhouder bij SIEV

Laat contact opnemen