Schoonmaak vacatures Alphen aan den Rijn

Clean it like you mean it

Jij zorgt voor een lach op het gezicht van onze klanten. Want laten we eerlijk zijn, wat is nou fijner dan een schone werkplek zonder dat je daar zelf een vinger naar hoeft uit te steken.

Zoek jij werk als schoonmaker in of rondom Alphen aan den Rijn waar je gewaardeerd wordt voor wie je bent en wat je doet? Dan ben je bij Aksent op Schoon aan het juiste adres!

schoonmaak vacatures alphen aan den rijn

Onze schoonmaak vacatures

Aksent heeft jouw favoriete schoonmaak vacatures

Wij hebben passie voor alles wat schoongemaakt moet worden en houden van de lach en waardering van onze klanten als ze zien dat alles weer schoon is. Ben jij op zoek naar een werkgever die jou ook waardeert? Dan heb je ons gevonden.

Wij hebben altijd diverse schoonmaak vacatures open staan voor schoonmakers. Staat jouw ideale vacature hier niet tussen, maar vind je dat je wat aan Aksent op Schoon toe kan voegen? Neem dan contact op!

schoonmaak vacature alphen aan den rijn

Schoonmaak vacature

Ambulante (flexibele) schoonmaker of schoonmaakster (38u)

In een auto van de zaak (niet privé) rijd je de hele week (38 uur) naar meerdere klanten. Kom je uit regio Alphen aan den Rijn en heb je al een tijdje ervaring en een rijbewijs? Dan horen we graag van je. Neem contact op.

schoonmaak vacature alphen aan den rijn

Schoonmaak vacature

Ambulante (flexibele) schoonmaker of schoonmaakster (uren in overleg)

In een auto van de zaak (niet privé) rijd je de hele week (uren in overleg) naar meerdere klanten. Kom je uit regio Alphen aan den Rijn en heb je al een tijdje ervaring en een rijbewijs? Dan horen we graag van je. Neem contact op.

schoonmaak vacature alphen aan den rijn

Schoonmaak vacature

Ervaren interieurverzorger of interieurverzorgster

Heb jij ervaring als schoonmaker of interieurverzorger en vind je dat leuk om te doen? Neem dan contact met ons op.

schoonmaak vacature alphen aan den rijn

Schoonmaak vacature

Schoonmaker of schoonmaakster voor middag- en avonduren

Samen met jou bekijken we wat jou het beste past. Hoeveel uur, welk moment, etc. Interesse? Neem contact met ons op.

Schoonmaker vacatures

Open Sollicitatie

Ben jij overtuigd dat je een meerwaarde kunt zijn voor ons, maar zie je jouw ideale job er niet tussen staan? Laat dan van je horen, we zijn heel benieuwd naar jou en je ideeën.

Kom je ook bij ons schoonmaken?

Iedereen maakt rotzooi en wees eerlijk, niemand heeft zin om het op te ruimen. Dat geldt niet voor ons, want wij vinden het juist super leuk. Wil jij samen met ons zorgen voor een lach op het gezicht van onze klanten? Laat het ons weten en meld je snel!

We horen graag van je!

Ben je op zoek naar schoonmaakwerk bij een leuk en gezellig bedrijf dat goed voor je zorgt? Neem dan contact op!
Wij zorgen goed voor jouPersoonlijk contact, altijd bereikbaarLeuke en gezellige collega'sWij waarderen je voor wie je bent

Neem contact op