Spinnen bestrijden

De lente komt eraan en je weet wat dat betekent. Grote kans dat je weer vol met je gezicht tegen een spinnenweb aan loopt. En dat dat  bij jezelf gebeurt is natuurlijk niet leuk, maar je wilt het je personeel en klanten natuurlijk niet laten overkomen. Tijd om aan de bel te trekken om de omgeving van je bedrijf preventief te beschermen tegen die over-productieve achtpoters.
spinnen bestrijden
spinnen verjagen

Preventief spinnen bestrijden

Doordat spinnen al snel naden en kieren uitzoeken om zich daar te nestelen, zijn ze niet altijd even goed zichtbaar. Dat kan voor een verrassing zorgen en als het wel zichtbaar is, dan oogt dat natuurlijk onverzorgd. Niet alleen voor de medewerkers in het pand, maar ook voor bezoekers. Preventief spinnen bestrijden kan daarom geen kwaad.

Zodra de periode aanbreekt dat de spinnen weer verschijnen, kun je bij ons aankloppen voor een spinnenbehandeling. Met deze behandeling nemen wij je pand onder handen om te voorkomen dat spinnen overal gaan zitten. Het is immers wel zo prettig als je pand de gehele zomer gewoon spinvrij blijft, nietwaar?

Milieuvriendelijk spinnen bestrijden

De anti-spin behandeling die wij aan je pand geven is volledig milieuvriendelijk. Het middel dat wij gebruiken bij de behandeling is veilig voor mens, dier en plant. Het wordt aangebracht op de oppervlakte, waardoor de webben zich niet langer kunnen hechten. Het resultaat is dat de spin geen web kan aanleggen en zich zal verplaatsen.

Bij een goede anti-spin behandeling zal de aanwezigheid van spinnen snel en aanzienlijk afnemen. Dat is natuurlijk gunstig, want je zult dan niet langer last hebben van verlaten webben, uitwerpselen die vlekken veroorzaken en meer ongemakken. Door de manier van spinnen bestrijden die wij toepassen, zul je niet tot nauwelijks nog spinnen in je pand tegenkomen.

spinnen verdelgen
spinnen bestrijden advies

Persoonlijk advies voor spinnen verjagen

Ieder pand is weer anders en daarom zullen we voor elke opdracht een andere aanpak moeten hanteren. Wij gaan graag met je persoonlijk in gesprek om de beste manier van aanpak te bespreken. Zorg wel dat je er op tijd bij bent, want spinnen bestrijden kan het beste in april en mei, aangezien dat de periode is dat ze zich weer laten zien.

Maar ook na afloop van het zomerseizoen kan een anti-spin behandeling geen kwaad. Spinnen krijgen dan ook in de winter geen kans om zich in je pand te vestigen. Wij adviseren je graag, denken met je mee en passen een treffende spinnenbehandeling toe.

Specialist in schoonmaken

Dagelijkse en periodieke schoonmaak is van belang om je pand zo schoon, fris en gezond mogelijk te houden. Wij bieden je echter meer, want ook verzorgen wij specialistisch onderhoud. Dit is veelal een aanvulling op de periodieke schoonmaak, die wij graag met je afstemmen.

Schoonmaak bedrijf

Wij zorgen voor een lach op het gezicht van jouw personeel.

Periodieke schoonmaak

Altijd een schone werkplek, daar houdt je personeel van!

Eenmalige Schoonmaak

Soms moet er gewoon even iets schoongemaakt worden.

Begeleiden personeel

Aksent zorgt met jouw personeel
voor de kwaliteit die jij verlangt.

Sanitaire Services

When shit hits the fan, staan wij klaar om je uit de stront te helpen.

Spinnen bestrijden

Zodra de lente eraan komt, weet je wat dat betekent. Spinnen!

Glasbewassing

Hou zicht op je doelen met schone ramen voor je personeel.

Tapijtreiniging

Je kantoor of winkel is het visitekaartje van je bedrijf.

Vloeronderhoud

Een schone vloer laat zien hoe je werkt. Is dit bij jou ook een match?

Neem contact op

Een schoon pand is voor iedere organisatie onmisbaar. Laat zien dat de gezondheid van iedereen belangrijk voor je is, op kantoor, in een werkplaats, een klaslokaal, winkel of entree. Aksent op Schoon is jouw partner in het creëren van een gezonde en schone leef, werk- en leerplek. Wat schoon is, werkt!

Neem zelf contact op

Neem contact met ons op voor alles wat je schoon, gereinigd of bestreden wilt hebben. Wij zorgen dat het gebeurt.

Persoonlijk contact, altijd bereikbaarSnelle reactie op je vraagWij nemen alles uit handenMeer dan 40 jaar ervaring met schoonmakenEen vertrouwde partnerGeregistreerd keurmerkhouder bij SIEV

Laat contact opnemen