SPINNEN BESTRIJDEN MET AKSENT OP SCHOON

In de lente neemt de temperatuur weer toe en dat is natuurlijk optimaal genieten. Dat betekent ook dat de spinnen weer actief worden. Ze komen overal vandaan en leggen hun web in elke naad en hoek van het pand aan. Dat is natuurlijk niet prettig en daarom kan u bij ons terecht voor spinnen bestrijden.

Doordat spinnen al snel naden en kieren uitzoeken om zich daar te nestelen, zijn ze niet altijd even goed zichtbaar. Dat kan voor een verrassing zorgen en als het wel zichtbaar is, dan oogt dat natuurlijk onverzorgd. Niet alleen voor de medewerkers in het pand, maar ook voor bezoekers. Het kan daarom geen kwaad om uw pand preventief tegen spinnen te ‘beschermen’.

Zodra de periode aanbreekt dat de spinnen weer verschijnen, kunt u bij ons aankloppen voor een spinnenbehandeling. Met deze behandeling nemen wij uw pand onder handen om te voorkomen dat spinnen overal gaan zitten. Het is immers wel zo prettig als uw pand de gehele zomer gewoon spinvrij blijft, nietwaar?

Milieuvriendelijk spinnen bestrijden

De anti-spin behandeling die wij aan uw pand geven is volledig milieuvriendelijk. Het middel dat wij gebruiken bij de behandeling is veilig voor mens, dier en plant. Het wordt aangebracht op de oppervlakte, waardoor de webben zich niet langer kunnen hechten. Het resultaat is dat de spin geen web kan aanleggen en zich zal verplaatsen.

Bij een goede anti-spin behandeling zal de aanwezigheid van spinnen snel en aanzienlijk afnemen. Dat is natuurlijk gunstig, want u zult dan niet langer last hebben van verlaten webben, uitwerpselen die vlekken veroorzaken en meer ongemakken. Door de manier van spinnen bestrijden die wij toepassen, zult u niet tot nauwelijks nog spinnen in uw pand tegenkomen.

Persoonlijk advies

Ieder pand is weer anders en daarom zullen we voor elke opdracht een andere aanpak moeten hanteren. Wij gaan graag met u persoonlijk in gesprek om de beste manier van aanpak te bespreken. Zorg wel dat u er op tijd bij bent, want spinnen bestrijden kan het beste in april en mei, aangezien dat de periode is dat ze zich weer laten zien.

Maar ook na afloop van het zomerseizoen kan een anti-spin behandeling geen kwaad. Spinnen krijgen dan ook in de winter geen kans om zich in uw pand te vestigen. Wij adviseren u graag, denken met u mee en passen een treffende spinnenbehandeling toe.

 

Meer weten? Neem contact met ons op via: 0172 – 415808 of stuur ons een bericht.

 

Contact

Schoonmaakbedrijf Alphen aan den Rijn