Op zoek naar een Tapijtreiniger in Alphen aan den Rijn?

Aksent op Schoon is uw partner voor dagelijks en periodiek schoonmaakwerk. Dat kunnen kleine en grote schoonmaakwerkzaamheden betreffen, maar onze onderscheidende factor zit hem vooral in de aanvullende diensten. Die zijn erg divers en wij hebben alle kennis in huis om u efficiënt en doelgericht te helpen.

Een van onze belangrijkste diensten is onze tapijtreiniging. Tapijt reinigen vereist een andere techniek dan regulier en marmoleum onderhoud. Dit komt door het materiaal. Aksent op Schoon heeft alle kennis en middelen in huis om uw gehele tapijtvloer er weer als nieuw uit te laten zien. Wij passen – afhankelijk van de situatie – droge reiniging (3M-systeem) of dieptereiniging toe.

Onze focus ligt op de zakelijke schoonmaak. Dat kan op zowel dagelijkse als periodieke basis, maar ook zijn wij in te huren op projectbasis en voor specialisaties. Zoekt u iemand die uw tapijt(en) kan reinigen in Alphen aan den Rijn of omstreken? U hoeft niet langer verder te zoeken, bij ons bent u aan het juiste adres.

Heeft u vragen, bepaalde wensen, wilt u meer weten of zoekt u naar een goede adviseur? Wij helpen u graag verder. Neem contact met ons op om te kijken wat wij voor u kunnen betekenen. U kunt ons bereiken op: 0172 – 415808 of: info@aksentopschoon.nl. Gelijk weten waar u qua kosten aan toe bent? Wij sturen u geheel vrijblijvend een offerte toe.

 

Contact

 

Aanvullende diensten

Wij zijn uw partner voor alle schoonmaakwerkzaamheden. U kunt bij ons terecht voor dagelijks en periodiek schoonmaakonderhoud, ook zijn wij uw adres voor specialistisch schoonmaakwerk. Dit loopt uiteen van glasbewassing tot gevelreiniging en van anti spinnen behandeling tot tapijt reinigen. Wij zijn van alle markten thuis en voor schoonmaakwerk uw vaste aanspreekpunt. Geen gedoe, u krijgt precies wat u wenst.

Wij werken wij veelal in de regio Alphen aan den Rijn, maar ook daarbuiten kunnen wij u van dienst zijn. Aksent op Schoon werkt al tientallen jaren volgens een no-nonsense beleid. Dat betekent professionele medewerkers, goede communicatie, hoogwaardige kwaliteit en een effectieve aanpak.

Tapijt reinigen alphen aan den rijnWij voeren onze werkzaamheden uit voor:

  • Kleine en grote kantoren
  • Scholen
  • Huisartspraktijken en tandartspraktijken
  • VVE’s (algemene ruimtes)
  • Fabrieken
  • Sportverenigingen

Meer over Aksent op Schoon

Aksent op Schoon is in 1981 opgericht door Leo Burgers en sindsdien zijn wij hét schoonmaakbedrijf in Alphen aan de Rijn en omstreken. Met een beschikking over meer dan 70 professionele schoonmakers, zijn wij inzetbaar voor kleine en grote werkzaamheden. Al onze medewerkers voeren hun werkzaamheden uit volgens ons effectieve beleid. Door de gedreven aanpak die hieruit is ontstaan, zijn onze klanten ons al tientallen jaren trouw.

Met genoeg keuze in schoonmaakbedrijven in Alphen aan den Rijn en omstreken, onderscheiden wij ons door een effectieve en doelgerichte aanpak te hanteren. Het beleid dat wij toepassen komt met de volgende voordelen:

  • Full service – Wij bieden uitgebreide en specifieke services op basis van jarenlange ervaring.
  • Flexibel – Met onze flexibele houding zetten we net dat ene stapje extra, zodat u altijd van ons op aan kunt.
  • Communicatie – U weet precies waar u aan toe bent, want wij schakelen snel, reageren adequaat op issues en leveren precies wat u wenst.
  • Betrouwbaar – Wij werken al jaren persoonlijk met onze medewerkers samen en dat zorgt voor een goede vertrouwensband.

 

Meer over ons