Tapijt Reinigen? Zoek Niet Verder

Een van onze belangrijkste diensten is tapijt reinigen. Tapijt reinigen vereist een andere techniek dan regulier vloeronderhoud. Dit komt door het materiaal. Aksent op Schoon heeft alle kennis en middelen in huis om je gehele vloerbedekking en vloerkleed er weer als nieuw uit te laten zien. Wij passen – afhankelijk van de situatie – droge reiniging (3M-systeem) of dieptereiniging toe voor tapijtreiniging.
tapijt reinigen
tapijtreiniging

Aanvullende diensten naast tapijtreiniging

Wij zijn je partner voor alle schoonmaakwerkzaamheden. Je kunt bij ons terecht voor dagelijks en periodiek schoonmaakonderhoud, ook zijn wij je adres voor specialistisch schoonmaakwerk. Dit loopt uiteen van glasbewassing tot anti spinnen behandeling en tapijt reinigen. Wij zijn van alle markten thuis en voor schoonmaakwerk je vaste aanspreekpunt. Geen gedoe, je krijgt precies wat je wil.

Onze focus ligt op de zakelijke schoonmaak. Dat kan op zowel dagelijkse als periodieke basis, maar ook zijn wij in te huren op projectbasis en voor specialisaties. Wil jij je tapijt laten reinigen in Alphen aan den Rijn of omstreken? Zoek niet langer, bij ons ben je aan het juiste adres.

Alphen aan den Rijn

Wij werken wij veelal in de regio Alphen aan den Rijn, maar ook daarbuiten kunnen wij je van dienst zijn. Aksent op Schoon werkt al tientallen jaren volgens een no-nonsense beleid. Dat betekent professionele medewerkers, goede communicatie, hoogwaardige kwaliteit en een effectieve aanpak.

Wij voeren onze werkzaamheden uit voor:

  • Kleine en grote kantoren
  • Scholen
  • Huisartspraktijken en tandartspraktijken
  • VVE’s (algemene ruimtes)
  • Fabrieken
  • Sportverenigingen
tapijt reinigen alphen aan den rijn

Meer over Aksent op Schoon

Aksent op Schoon is in 1981 opgericht door Leo Burgers en sindsdien zijn wij hét schoonmaakbedrijf in Alphen aan de Rijn en omstreken. Met een beschikking over meer dan 70 professionele schoonmakers, zijn wij inzetbaar voor kleine en grote werkzaamheden. Al onze medewerkers voeren hun werkzaamheden uit volgens ons effectieve beleid. Door de gedreven aanpak die hieruit is ontstaan, zijn onze klanten ons al tientallen jaren trouw.

Met genoeg keuze in schoonmaakbedrijven in Alphen aan den Rijn en omstreken, onderscheiden wij ons door een effectieve en doelgerichte aanpak te hanteren.

Het beleid dat wij toepassen komt met de volgende voordelen:

  • Full service – Wij bieden uitgebreide en specifieke services op basis van jarenlange ervaring.
  • Flexibel – Met onze flexibele houding zetten we net dat ene stapje extra, zodat je altijd van ons op aan kunt.
  • Communicatie – Je weet precies waar je aan toe bent, want wij schakelen snel, reageren adequaat op issues en leveren precies wat je wenst.
  • Betrouwbaar – Wij werken al jaren persoonlijk met onze medewerkers samen en dat zorgt voor een goede vertrouwensband.

Specialist in schoonmaken

Dagelijkse en periodieke schoonmaak is van belang om je pand zo schoon, fris en gezond mogelijk te houden. Wij bieden je echter meer, want ook verzorgen wij specialistisch onderhoud. Dit is veelal een aanvulling op de periodieke schoonmaak, die wij graag met je afstemmen.

Schoonmaak bedrijf

Wij zorgen voor een lach op het gezicht van jouw personeel.

Periodieke schoonmaak

Altijd een schone werkplek, daar houdt je personeel van!

Eenmalige Schoonmaak

Soms moet er gewoon even iets schoongemaakt worden.

Begeleiden personeel

Aksent zorgt met jouw personeel
voor de kwaliteit die jij verlangt.

Sanitaire Services

When shit hits the fan, staan wij klaar om je uit de stront te helpen.

Spinnen bestrijden

Zodra de lente eraan komt, weet je wat dat betekent. Spinnen!

Glasbewassing

Hou zicht op je doelen met schone ramen voor je personeel.

Tapijtreiniging

Je kantoor of winkel is het visitekaartje van je bedrijf.

Vloeronderhoud

Een schone vloer laat zien hoe je werkt. Is dit bij jou ook een match?

Neem contact op

Een schoon pand is voor iedere organisatie onmisbaar. Laat zien dat de gezondheid van iedereen belangrijk voor je is, op kantoor, in een werkplaats, een klaslokaal, winkel of entree. Aksent op Schoon is jouw partner in het creëren van een gezonde en schone leef, werk- en leerplek. Wat schoon is, werkt!

Neem zelf contact op

Neem contact met ons op voor alles wat je schoon, gereinigd of bestreden wilt hebben. Wij zorgen dat het gebeurt.

Persoonlijk contact, altijd bereikbaarSnelle reactie op je vraagWij nemen alles uit handenMeer dan 40 jaar ervaring met schoonmakenEen vertrouwde partnerGeregistreerd keurmerkhouder bij SIEV

Laat contact opnemen