VLOERONDERHOUD & TAPIJTREINIGING

In het bedrijfsleven hebben de vloeren het zwaar te verduren. Dag in dag uit is er een doorloop op de werkvloer en dat heeft natuurlijk een impact op de staat. Het is daarom van belang om met enige regelmaat vloeronderhoud te laten uitvoeren, zodat de vloer zo lang mogelijk goed blijft. Dat voorkomt immers dat de vloer vervangen moet worden wat ongemakken en kosten met zich meebrengt.

Eén van onze specialisme is vloeronderhoud en hierbij kijken wij naar de huidige staat, achterstallig onderhoud, vervuiling en eventueel benodigd reparatiewerk. U kunt ons inschakelen voor het onderhouden van uw vloeren en dat kan zowel eenmalig als periodiek. Bij een periodieke aanpak keren wij eens in de zoveel tijd terug om alles na te lopen en de stukken vloer waar nodig te herstellen.

Eenmalig vloeronderhoud

Bij eenmalig vloeronderhoud passen wij verschillende manieren van aanpak toe. Dat is uiteraard geheel afhankelijk van het type vloer en de vereiste werkzaamheden, maar wij kunnen u altijd bijstaan. Denk hierbij zoal aan:

  • Natuurstenen vloeren etsen en polijsten
  • Tapijt reinigen geheel of plaatselijk (vlekken verwijderen)
  • Droge reiniging door middel van het 3M-systeem

Met eenmalig vloeronderhoud zal uw vloer weer een lange tijd vooruit kunnen. Wij kunnen u helpen bij een grondige schoonmaak, maar ook bij kleine klusjes.

PERIODIEK ONDERHOUD

Bij periodiek onderhoud keren we op afgesproken basis bij u terug om het vloeronderhoud te verzorgen. Dat is eveneens afhankelijk van het type vloer dat u heeft, maar de werkzaamheden die hier zoal onder vallen zijn als volgt:

  • Harde vloeren grondig reinigen door machinaal schrobben en droogzuigen
  • Marmoleum/linoleum machinaal schrobben, droogzuigen en conserveren
  • Marmoleum/linoleum sprayreinigen

Bij marmoleum onderhoud kunt u kiezen uit drie soorten was bij het conserveren: mat, zijde en hoogglans. Bij het herstellen van de conservering laag, sprayen wij het onderhoudsproduct op de vloer en nadien poetsen we dit machinaal uit met een pad. Dit zorgt voor de beste resultaten en wij gebruiken uitsluitend erkende materialen.

TAPIJT LATEN REINIGEN

In tegenstelling tot regulier vloeronderhoud en marmoleum onderhoud, gaat tapijt reinigen op een andere manier vanwege het materiaal. Ook daarvoor kunnen wij u uitstekend van dienst zijn, aangezien wij alle kennis en middelen in huis hebben om uw gehele vloer er weer als nieuw uit te laten zien.

Bij het reinigen van een tapijt passen wij voor het beste resultaat droge reiniging (door middel van het 3M-systeem) of dieptereiniging toe. Of het nu gaat om een grondige aanpak of als u her en der wat vlekken heeft die u graag ziet verdwijnen, u kan altijd bij ons terecht. Kortom, wij zijn uw specialist in vloeronderhoud voor elke klus, klein en groot.

WIJ HELPEN U VERDER

Heeft u advies nodig met betrekking tot algemeen vloeronderhoud, marmoleum onderhoud of wilt u uw tapijt laten reinigen? Wij staan voor u klaar met passend en helder advies. Ook kunt u geheel vrijblijvend een offerte aanvragen. U kunt ons bereiken op: 0172 – 415808 of anders per mail via: info@aksentopschoon.nl.

 

Offerte aanvragen

Schoonmaakbedrijf Alphen aan den Rijn