Vloeronderhoud

In het bedrijfsleven hebben de vloeren het zwaar te verduren. Dag in dag uit is er een doorloop op de werkvloer en dat heeft natuurlijk een impact op de staat van de vloer. Het is daarom van belang om met enige regelmaat vloeronderhoud te laten uitvoeren, zodat de vloer zo lang mogelijk goed blijft. Dat voorkomt immers dat de vloer vervangen moet worden wat ongemakken en kosten met zich meebrengt.
vloeronderhoud
vloeren onderhoud

vloeronderhoud

Eén van onze specialisme is vloeronderhoud en hierbij kijken wij naar de huidige staat, achterstallig onderhoud, vervuiling en eventueel benodigd reparatiewerk. Je kunt ons inschakelen voor het onderhouden van je vloeren en dat kan zowel eenmalig als periodiek. Bij een periodieke aanpak keren wij eens in de zoveel tijd terug om alles na te lopen en de stukken vloer waar nodig te herstellen.

Eenmalig vloer onderhoud

Bij eenmalig vloeronderhoud passen wij verschillende manieren van aanpak toe. Dat is uiteraard geheel afhankelijk van het type vloer en de vereiste werkzaamheden, maar wij kunnen je altijd bijstaan. Denk hierbij zoal aan:

  • Natuurstenen vloeren etsen en polijsten
  • Tapijt reinigen geheel of plaatselijk (vlekken verwijderen)
  • Droge reiniging door middel van het 3M-systeem

Met eenmalig vloeronderhoud zal je vloer weer een lange tijd vooruit kunnen. Wij kunnen je helpen bij een grondige schoonmaak, maar ook bij kleine klusjes.

vloer onderhoud
linoleum schoonmaken

Periodiek vloeren onderhoud

Bij periodiek onderhoud keren we op afgesproken basis bij je terug om het vloeronderhoud te verzorgen. Dat is eveneens afhankelijk van het type vloer dat je hebt, maar de werkzaamheden die hier zoal onder vallen zijn als volgt:

  • Harde vloeren grondig reinigen door machinaal schrobben en droogzuigen
  • Marmoleum/linoleum machinaal schrobben, droogzuigen en conserveren
  • Marmoleum/linoleum sprayreinigen

Bij marmoleum onderhoud kun je kiezen uit drie soorten was bij het conserveren: mat, zijde en hoogglans. Bij het herstellen van de conservering laag, sprayen wij het onderhoudsproduct op de vloer en nadien poetsen we dit machinaal uit met een pad. Dit zorgt voor de beste resultaten en wij gebruiken uitsluitend erkende materialen.

Tapijt laten reinigen

In tegenstelling tot regulier vloeronderhoud en marmoleum onderhoud, gaat tapijt reinigen op een andere manier vanwege het materiaal. Ook daarvoor kunnen wij je uitstekend van dienst zijn, aangezien wij alle kennis en middelen in huis hebben om de gehele vloer er weer als nieuw uit te laten zien.

Bij het reinigen van een tapijt passen wij voor het beste resultaat droge reiniging (door middel van het 3M-systeem) of dieptereiniging toe. Of het nu gaat om een grondige aanpak of als je her en der wat vlekken hebt die je graag ziet verdwijnen, je kunt altijd bij ons terecht. Kortom, wij zijn jouw specialist in vloeronderhoud voor elke klus, klein en groot.

tapijt laten reinigen vloeronderhoud

Specialist in schoonmaken

Dagelijkse en periodieke schoonmaak is van belang om je pand zo schoon, fris en gezond mogelijk te houden. Wij bieden je echter meer, want ook verzorgen wij specialistisch onderhoud. Dit is veelal een aanvulling op de periodieke schoonmaak, die wij graag met je afstemmen.

Schoonmaak bedrijf

Wij zorgen voor een lach op het gezicht van jouw personeel.

Periodieke schoonmaak

Altijd een schone werkplek, daar houdt je personeel van!

Eenmalige Schoonmaak

Soms moet er gewoon even iets schoongemaakt worden.

Begeleiden personeel

Aksent zorgt met jouw personeel
voor de kwaliteit die jij verlangt.

Sanitaire Services

When shit hits the fan, staan wij klaar om je uit de stront te helpen.

Spinnen bestrijden

Zodra de lente eraan komt, weet je wat dat betekent. Spinnen!

Glasbewassing

Hou zicht op je doelen met schone ramen voor je personeel.

Tapijtreiniging

Je kantoor of winkel is het visitekaartje van je bedrijf.

Vloeronderhoud

Een schone vloer laat zien hoe je werkt. Is dit bij jou ook een match?

Neem contact op

Een schoon pand is voor iedere organisatie onmisbaar. Laat zien dat de gezondheid van iedereen belangrijk voor je is, op kantoor, in een werkplaats, een klaslokaal, winkel of entree. Aksent op Schoon is jouw partner in het creëren van een gezonde en schone leef, werk- en leerplek. Wat schoon is, werkt!

Neem zelf contact op

Neem contact met ons op voor alles wat je schoon, gereinigd of bestreden wilt hebben. Wij zorgen dat het gebeurt.

Persoonlijk contact, altijd bereikbaarSnelle reactie op je vraagWij nemen alles uit handenMeer dan 40 jaar ervaring met schoonmakenEen vertrouwde partnerGeregistreerd keurmerkhouder bij SIEV

Laat contact opnemen